Αυτή την αγωνιστική (ενν. 6η) εστιάσαμε στο να εξαλείψουμε τα λάθη που κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές, αμυντικά και επιθετικά καθώς και να φρενάρουμε τον ρυθμό της ομάδας του Μεσολογγίου.

Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του ματς και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας γιατί παλέψαμε μέχρι τέλους για την νίκη και δεν τα παρατήσαμε πότε. Το αποτέλεσμα κρίθηκε κυρίως στην αστοχία μας και σε κάποια λάθη που κάναμε σε κρίσιμες στιγμές του ματς.

Η πορεία της ομάδας μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Αναφορικά με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, η νίκη του Διαγόρα επί του ΠΑΟΚ ήταν το αποτέλεσμα που με ταρακούνησε πιο πολύ και ας μην ήταν μέσα στην αγωνιστική της Α2. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο όπως πάντα και δείχνει την άγρια ομορφιά του σε κάθε αγωνιστική.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους μου να φτάσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος χωρίς ίχνος τραυματισμού και να μην ξεχνάμε να σεβόμαστε και να κρατάμε “καθαρό” το άθλημα μας.