Πέφτει αύριο (Τετάρτη) η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Α2, με ένα ματς για… γερά νεύρα. Νίκη Βόλου και Φιλαθλητικός συγκρούονται σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι (5 μ.μ.). Αν και οι στόχοι τους είναι εντελώς διαφορετικοί, η νίκη είναι… μονόδρομος και για τους δύο.

Για τους γηπεδούχους τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά και αν θέλουν να ελπίζουν στο… θαύμα της παραμονής θα πρέπει να κάνουν την… έκπληξη και να πάρουν το “δίποντο”. Από την άλλη, η ομάδα του Ζωγράφου θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα των Τρικάλων και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Νέα Κηφισιά.

Οι Βολιώτες ποντάρουν στη θερμή συμπαράσταση των φίλων τους, στους οποίους απεύθυναν κάλεσμα να δώσουν βροντερό (τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ) και να… σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη.

Σίγουρα ο τίτλος του φαβορί ανήκει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν εύκολο έργο, κόντρα σε μια ομάδα με περιορισμένο μεν ρόστερ, η οποία όμως έχει δείξει ότι παλεύει κόντρα στις αντιξοότητες και δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι δύο προπονητές.