Ο Κόροιβος ζει μία ιδιαίτερα περίεργη χρονιά, τη δεύτερη σερί στην Α2, σε μία σεζόν που ξεκίνησε αρχικά με πολλές φιλοδοξίες, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αρνητικά αποτελέσματα, αποχωρήσεις προπονητών και παικτών αλλά και γενικότερα προβλήματα εντός των τειχών.

Ανάμεσα σε όλα τα αρνητικά, υπήρξε και μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας για την ομάδα της Αμαλιάδας. Ο λόγος για το Νίκο Χουχούμη, με το νεαρό γκαρντ να επιστρέφει στην Α2, έχοντας ένα πιο διευρυμένο ρόλο και με δεδομένο πως ο Κώστας Κεραμιδάς είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός γκαρντ.

Ο νεαρός γκαρντ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος, πλέον, να κάνει το level up στην καριέρα του, μιας και σε 4 μόλις αγώνες, έχει μετρήσει 15,8 πόντους με 48,1% στα τρίποντα και 63,6% στα δίποντα, ενώ αξιοσημείωτη είναι η βοήθεια του σε ασίστ και ριμπάουντ, έχοντας 3 και 3,5 αντίστοιχα κατά μέσο όρο.

Η έλευση του Χουχούμη έχει συνδυαστεί με δύο νίκες για τον Κόροιβο, έχοντας επικρατήσει του Αγρινίου εκτός και του Τρίτωνα εντός και οι διακοπές των Χριστουγέννων αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα προκειμένου να βρει την απαιτούμενη χημεία, κάτι που αναμένεται να έχει ενδιαφέρον για το πόσο θα συνεχίσει να βοηθά με την ίδια επιρροή ο νεαρός γκαρντ.