Ιδιαιτέρως σημαντική είναι η αυριανή ημέρα (Τετάρτη) για τους Ικάρους Σερρών. Η διοίκηση του συλλόγου πραγματοποιεί για πρώτη φορά στα χρονικά ανοιχτή συνέλευση, στην οποία καλούνται να δώσουν το παρών όλοι οι φίλαθλοι, τοπικοί επιχειρηματίες, φορείς και παλαιοί παράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην δημιουργία μιας ομάδας που θα στηρίζεται στους ανθρώπους που πραγματικά την αγαπάνε.

Οι διοικούντες των Σερραίων αισιοδοξούν, το άνοιγμα αυτό προς τους φιλάθλους για έναν σύλλογο λαϊκής βάσης, να βρει ανταπόκριση ενόψει και της ενδεχόμενης συμμετοχής των Ικάρων στην Α1 κατηγορία.

Όλες οι προτάσεις για το μέλλον της ομάδας είναι ευπρόσδεκτες και θα μελετηθούν με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας των “κυανοκίτρινων” και φυσικά της ενδυνάμωσης τους σε όλα τα επίπεδα.

Στο μεταξύ, οι ιθύνοντες συνεχίζουν να τηρούν στάση αναμονής για τις εξελίξεις στην μεγάλη κατηγορία, ευελπιστώντας ότι θα κινηθούν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκαθαρίσει το αν θα αδειάσει κάποια θέση στην Α1.

 

Tags:
Σέρρες