Η εύρεση του αντικαταστάτη του Κρις Χουγκάζ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έχει έρθει σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο των επαφών της. Οι Κρητικοί έχουν συζητήσει με αρκετούς ελεύθερους Έλληνες προπονητές, έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένες απόψεις για όλους τους υποψήφιους και αύριο αναμένεται να πάρουν τη τελική τους απόφαση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, θα πρέπει να αποκλειστούν οι περιπτώσεις των Καραγιάννη, Οικονομάκη και Σμυρνιώτη, με τους οποίους έγιναν διερευνητικές επαφές.

Από τη στιγμή που θα κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή θα ξεκινήσει ουσιαστικά και ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ. Οι “μελανόλευκοι” έχουν ήδη έναν παίκτη κλεισμένο ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα και από εκεί και πέρα ο νέος κόουτς θα αποφασίσει για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό αλλά και τις μετέπειτα κινήσεις ενίσχυσης.

Η φετινή προσπάθεια του ΟΦΗ θα είναι σίγουρα αρκετά δύσκολη μιας και το μπάτζετ θα είναι σχετικά περιορισμένο, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να μην του επιτρέπει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει σαν πρώτο στόχο την ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής της στη κατηγορία.