Άλλη μία αναβολή αναμένεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Α2 λόγω κορονοϊού. Κι αυτό διότι θύμα του covid-19 έπεσε το τελευταίο 24ωρο η Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα μεταξύ των παικτών στην ομάδα, με επακόλουθο να αναβληθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής με την Ελευθερούπολη, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (20/3, 15:00) και να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ertflix. Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, με πιθανότερη κενή ημερομηνία την Τετάρτη 6/4.

Θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη (23/3) ακολουθεί η εμβόλιμη 23η αγωνιστική στην Α2, ωστόσο η Καβάλα έχει ρεπό, συνεπώς δεν επηρεάζεται. Το θέμα, λοιπόν, είναι να έχει “καθαρίσει” από κρούσματα το επόμενο Σάββατο (26/3), προκειμένου να υποδεχτεί το Ψυχικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση της Ελευθερούπολης με την Καβάλα είναι η δεύτερη για την 22η αγωνιστική της Α2 που αναβάλλεται. Την Πέμπτη (17/3) η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Χαρίλαος Τρικούπης – Ψυχικό λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην αθηναϊκή ομάδα.