Τη δύναμη τους μακριά από την έδρα τους θα πρέπει να αποδείξουν οι πρωτοπόροι της Α2, λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση του α’ μισού του πρωταθλήματος, όταν και θα έχουν βγει τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης θα βρεθεί στην Αμαλιάδα για τον αγώνα με τον τοπικό Κόροιβο, στην επιστροφή του Ντίνου Καλαμπάκου στην πρώην ομάδα του.

Δύσκολη έξοδο έχει και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος θα βρεθεί στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, με την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της.

Έξοδο έχει και ο Ολυμπιακός, με τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία, να φιλοξενούνται στην Καρδίτσα από την τοπική ομάδα, με τους Θεσσαλούς να “καίγονται” για το ροζ φύλλο αγώνα.

Επιστροφή στο Μετς μετά από μεγάλο διάστημα για το Παγκράτι, με τους “ροσονέρι” να υποδέχονται τον Απόλλωνα Πατρών, με τους “μελανόλευκους” να ψάχνουν το πολύ σημαντικό διπλό.

Τη δεύτερη σερί νίκη της αναζητά η Δάφνη Δαφνίου, η οποία φιλοξενεί τον Οίακα Ναυπλίου, σε ένα παιχνίδι με μνήμες από την περασμένη σεζόν, όταν και οι δύο ομάδες είχαν πάρει το εισιτήριο της ανόδου από τη Β’ Εθνική.

Ανάλογες μνήμες ξυπνούν και στην αναμέτρηση του Ανατόλια με την Ελευθερούπολη, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται ξανά μετά την κοινή άνοδο τους στην Α2 και να επιζητούν το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και ντέρμπι εντός του λεκανοπεδίου Αττικής, με το Ψυχικό να αντιμετωπίζει τον Αμύντα και την ομάδα των Βορείων Προαστίων να θέλει να συνεχίσει την πορεία που έχει διαδραματίσει μέχρι στιγμής.

Την πολύτιμη νίκη που θα της δώσει ανάσα ζωής ψάχνει ο Τρίτων, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό του Στρέφη τον Φίλιππο Βέροιας, με την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα να θέλει να δείξει τη δυναμική της και εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Ελευθερούπολη Ταρενίδης Στ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ταρενίδης Κ. (Παραλυκίδης)

Καρδίτσας (Ν) 17.00 Καρδίτσα-Ολυμπιακός Συμεωνίδης-Μπακάλης-Ντούρας (Χλωρός)

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Διαγόρας Δρυοπιδέων Παναγιώτου-Κωνσταντινίδου-Καρακάσης (Μπέστιας)

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Χαρίλαος Τρικούπης Κάρδαρης-Ζακεστίδης-Στρέμπας (Θεοδωρόπουλος)

Μετς 17.00 Παγκράτι-Απόλλων Π. Μαλαμάς-Χαλαμπαλάκης-Σκανδαλάκης (Γολεγού)

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Αμύντας Τσώνος-Τσάτσης-Ορφανός Ιορ. (Άκελ)

1ο Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δ.-Οίαξ Ναυπλίου Διαμαντής-Τσιμπούρης-Μακρόπουλος (Ηπιώτης)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Φίλιππος Βέροιας Κατραχούρας-Κοντίλης-Νάστος (Ντίνος)