Στην 9η στροφή του μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2 και αγωνιστική με την αγωνιστική το ενδιαφέρον γίνεται όλο και πιο έντονο.

Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Πλάτωνα, εκεί όπου ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τον Ιπποκράτη Κω, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ψάχνουν… εκδίκηση. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ανδρών στην έναρξη της σεζόν είναι μία καλή αφορμή για τους παίκτες του Νίκου Βετούλα να παίξουν στο πλέον ανταγωνιστικό επίπεδο.

Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση διεξάγεται στη Νεάπολη, εκεί όπου ο τοπικός Ερμής υποδέχεται τον πάντα μαχητικό και επικίνδυνο Κόροιβο. Οι γηπεδούχοι απέχουν από τη νίκη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, την ώρα που στον Κόροιβο ψάχνουν το μεγάλο διπλό που θα τους ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία.

Στο Μεσολόγγι βρίσκεται ο Διαγόρας Δρυοπιδέων προκειμένου να φιλοξενηθεί από τον Χαρίλαο Τρικούπη, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Ντίνου Καλαμπάκου από τότε που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

Έξοδο με προορισμό την Καβάλα έχει ο Ηρακλής, ο οποίος θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα της Τετάρτης (12/12) κόντρα στον Ιωνικό.

Αμφίρροπο φαντάζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου και τον Αμύντα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα και τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Αμύντα θέλει η Καστοριά, η οποία φιλοξενεί τον Εθνικό σε ένα θεωρητικά πολύ εύκολο παιχνίδι για τους «γουναράδες».

Ένα ακόμα διπλό ψάχνει το Ψυχικό, το οποίο θα το ανεβάσει κατακόρυφα στην βαθμολογία, ταξιδεύοντας στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με την Καρδίτσα, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, όμως δεν έλειψαν και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Νίκαιας 13.00 Ιωνικός Ν.-Ιπποκράτης Μαλαμάς-Καρακάσης-Χριστινάκης (Δούκας)
Αγ. Παύλου 17.00 Ευρώπη 87 Πευκ.-Αμύντας Μπήτης-Ξενικάκης-Τζίμα (Γκούμας)
Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Εθνικός Ζαχαρής-Ξέρας-Μπακάλης (Πλεξίδας)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ψυχικό Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Ρίζος (Θεοδωρόπουλος)
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Καρδίτσα Αναστόπουλος Α.-Κυριακόπουλος-Κωσταντινίδου (Άκελ)
Νεάπολης Λάρ. 17.00 Ερμής Αγιάς-Κόροιβος Ταρενίδης Στ.-Λόρτος-Ταρενίδης Κ. (Βαρνάς)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Διαγόρας Δρ. Παφίλης-Ευφραιμίδης-Τσιαπλής (Πατσαντζόπουλος)
Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Ηρακλής Πιτσίλκας-Γερακίνης-Φακίτσας (Μπρίγκος)

 

Tags:
Α2