Στην 8η στροφή του μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2, σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα φέτος με ανατροπές και πολλές ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο, σχετικά, επίπεδο.

Ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης θα βρεθεί στην έδρα του και θα υποδεχθεί το Ψυχικό, με σκοπό να πετύχει το 8/8 και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δύσκολη έξοδο έχει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος φιλοξενείται στην Ελευθερούπολη από την τοπική ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, η οποία έδειξε ότι μπορεί να κάνει ζημιές φέτος.

Για την επιστροφή στις νίκες έρχονται αντιμέτωποι σήμερα ο Απόλλων Πάτρας με το Αγρίνιο, με τους “μελανόλευκους” να θέλουν να αφήσουν πίσω το σερί των τριών αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ντέρμπι από τα… παλιά διεξάγεται στου Στρέφη, με τον Τρίτωνα να υποδέχεται τη Δάφνη Δαφνίου, σε ένα παιχνίδι όπου “ξυπνούν” αναμνήσεις από την περασμένη σεζόν, τότε που οι “πράσινοι” έφευγαν με το μεγάλο διπλό και έκαναν το πλέον σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α2.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στη Βέροια, εκεί όπου ο τοπικός Φίλιππος υποδέχεται το Παγκράτι, με τους “ροσονέρι” να ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη της φετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του και υποδέχεται τον Κόροιβο των πολλών προβλημάτων και το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει περισσότερο να κάνει με την αντίδραση που θα βγάλει η ομάδα της Αμαλιάδας στο παρκέ.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του θέλει ο Οίαξ Ναυπλίου, ο οποίος αντιμετωπίζει το φιλόδοξο και ισχυρό Ανατόλια, με την ομάδα του Κολεγίου να θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Τέλος, να αφήσουν πίσω τους τις ήττες που γνώρισαν μεσοβδόμαδα θέλουν Αμύντας και Καρδίτσα, με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες στο κλειστό του Υμηττού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Ανατόλια Θεονάς-Ζακεστίδης-Πλιάκας (Μαυραντζάς)
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Καρδίτσα Μαλαμάς-Νάστος-Χριστινάκης (Μουζάκης Στ.)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Αγρίνιο Κάρδαρης-Μηλαπίδης-Τηγάνης (Θεοδοσόπουλος)
Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Διαγόρας Δρ. Πιτσίλκας-Καλογερόπουλος Λ.-Θεοδώρου (Μπρίγκος)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Κόροιβος Κατραχούρας-Δόλγυρας-Τσιμπούρης (Ντίνος)
Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Παγκράτι Ζαχαρής-Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου (Μελανίδης)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Ψυχικό Παντελίδης-Κωνσταντινίδου-Μαρινάκης (Πατσαντζόπουλος)
Στρέφη 17.00 Τρίτων-Δάφνη Δαφνίου Τσώνος-Θεοδωρόπουλος-Καλογερόπουλος Φ. (Άκελ)