Πολλά είναι τα ενδιαφέροντα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α2, η οποία χωρίζεται σε τρεις… δόσεις, με το κυρίως πιάτο να είναι σήμερα.

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα τιμηθεί ο άλλοτε ηγέτης των “μελανόλευκων”, Νίκος Αργυρόπουλος.

Ντέρμπι από άλλες εποχές διεξάγεται στο κλειστό του Στρέφη, εκεί όπου ο Τρίτων υποδέχεται το Παγκράτι στο ντέρμπι της Αθήνας, ξυπνώντας μνήμες στους μεγαλύτερους φίλους του αθλήματος.

Ο αήττητος μέχρι στιγμής Χαρίλαος Τρικούπης που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εκτός έδρας νίκη επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων, επιστρέφει στην έδρα του για τον αγώνα με το Ανατόλια.

Η έτερη ομάδα που διατηρεί το αήττητο μέχρι στιγμής, το Αγρίνιο, έχει αρκετά δύσκολο έργο, μιας και φιλοξενείται στο Ναύπλιο από τον Οίακα που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Την πρώτη της νίκη στην κατηγορία θέλει να πανηγυρίσει η Δάφνη Δαφνίου που φιλοξενεί στο κλειστό του Χαϊδαρίου το ανεβασμένο Ψυχικό, με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα να θέλει να φτάσει σε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη.

Τέλος, την τρίτη σερί νίκη της αναζητά η Ελευθερούπολη, η οποία αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Κόροιβο του Νίκου Καραγιάννη που ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από το Ψυχικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Μεσολογγίου 17.00 Χ.Τρικούπης-Ανατόλια Σκούτας-Θεοδωρόπουλος-Αργυρούδης (Πατσαντζόπουλος)
Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Αγρίνιο Μπίκας-Γιακείμη-Μηλαπίδης (Μαυραντζάς)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ολυμπιακός Παντελίδης-Μαλαμάς-Χαλαμπαλάκης (Θεοδοσόπουλος)
Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Κόροιβος Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Θεοδώρου (Στουπίδης)
Στρέφη 17.00 Τρίτων-Παγκράτι Σώμος-Στρέμπας-Καλογερόπουλος Φ. (Τηγάνης)
1ο Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δ.-Ψυχικό Θεονάς-Μπούκας-Τσάτσης (Σταύρου)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Καρδίτσα Τζιοπάνος Ν.-Ντούρας-Μπακάλης (Καλότσης)

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Υμηττού 19.00 Αμύντας-Διαγόρας Δρυοπιδέων Ψαριανός-Τσώνος-Σπυρόπουλος (Μουζάκης)