1.Γιάννης Γκαγκαλούδης: Δεν υπάρχουν λόγια ώστε να μιλήσει κανείς για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο «Γκάγκα» από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Λιβαδειά έχει μεταμορφώσει την ΑΕΛ, και την οδηγεί σε ένα αήττητο δεύτερο γύρο, χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται το ταβάνι της ομάδας του Νίκου Οικονόμου. Ο πολύπειρος γκαρντ στη νίκη της ΑΕΛ στον Λαγκαδά επί του Ερμή είχε 33 πόντους (10/13 β., 7/9 διπ., 3/6 τριπ., 2 ριμπ., 4 λάθη, 7 ασίστ, 3 κλεψ.), πραγματοποιώντας ακόμα μια άρτια εμφάνιση.

2.Νίκος Χατζής: Την κατάλληλη στιγμή διάλεξε ο πολύπειρος Μεσσήνιος γκαρντ να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, καθώς στην πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αρκαδικού στο Κερατσίνι επί του Εθνικού, είχε 21 πόντους (10/11 β., 4/6 διπ., 1/2 τριπ., 6 ριμπ., 3 ασίστ, 4 λάθη), δείχνοντας το πόσο πολύτιμος είναι για τη ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο της στην Α1.

3.Βαγγέλης Καράμπουλας: Αν μια ομάδα έχει ως στόχο την άνοδο, τότε σίγουρα ξέρει ποια πόρτα να χτυπήσει, καθώς έχοντας τον Βαγγέλη Καράμπουλα στην ομάδα σου, είναι σαν να καταθέτεις χρήματα στην τράπεζα. Ο 34χρονος γκαρντ, μετά τις ανόδους με Ίκαρο Καλλιθλεας, Νέα Κηφισιά, ΑΕΚ , πλέον πραγματοποιεί την ίδια διαδρομή και με την Ένωση, ενώ στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν χάρμα οφθαλμών έχοντας 17 πόντους με 4/6 β., 5/5 διπ. και 1/2 τριπ.

4. Πάρης Μάρτζος: Μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την φανέλα της Δόξας Λευκάδας πραγματοποίησε ο 30χρονος φόργουορντ, ο οποίος ήταν καταλυτικός στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στα Εξάρχεια επί του Αετού, νίκη που αφήνει ελπίδες ανόδου στους «νησιώτες». Ο Μάρτζος σκόραρε 20 πόντους, έχοντας 2/3 β., 6/7 διπ., 2/6 τριπ., 4 ριμπ., 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

5. Νίκος Μαντζιώρης: Πολύ μεγάλο διπλό, και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ πήρε το Ψυχικό, το οποίο επικράτησε στο κατάμεστο ΒΑΚ του ΟΦΗ στην παράταση, και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο. Ο Νίκος Μαντζιώρης αποτέλεσε τον παίκτη που κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι, καθώς ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους και απόλυτη ευστοχία  (1/2 β., 3/3 διπ., 4/4 τριπ., 3 ριμπ., 2 ασ., 2 κλεψ).

Rising Star – Στέλιος Χάλαρης: Αποτελεί έναν από τους παίκτες που μονοπωλεί την εν λόγω στήλη, με την φετινή του παρουσία. Μπορεί ο ΟΦΗ να ηττήθηκε στο Ηράκλειο από το Ψυχικό στην παράταση, αλλά ο 22χρονος πάουερ φόργουροντ ήταν απολαυστικός, έχοντας 15 πόντους με 3/4 β., 6/7 διπ., 0/2 τριπ. και 6 ριμπάουντ.

Προπονητής της αγωνιστικής – Γιάννης Καστρίτης

Δικαιωματικά ανήκει αυτός ο τίτλος στον νεαρό τεχνικό του Αρκαδικού, ο οποίος έχει αναλάβει ένα τεράστιο βάρος, να οδηγήσει μια ομάδα με παίκτες προσωπικότητες στην Α1. Έτσι, μετά την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, κατάφερε να ετοιμάσει την ομάδα του σωματικά αλλά κυριότερο ψυχολογικά, να εμφανιστεί ως καμικάζι στο Κερατσίνι, και να πάρει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Εθνικού.