1. Γιώργος Κουκάς: Το παραγωγικότερο ματς της ημέρας έγινε στο Κερατσίνι, όπου ο Εθνικός νίκησε με το εντυπωσιακό 103-97 το Παγκράτι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 29χρονο πλέι μέικερ, ο οποίος έκανε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Απολογισμός: 24 πόντοι (4/4 β., 4/4 διπ., 4/7 τριπ.), 8 ασίστ, 2 ριμπ. και 922 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

2. Αντώνης Μάντζαρης: Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε το Ψυχικό στη Καβάλα, διατηρώντας ζωντανή τη “φλόγα” της ανόδου. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ένα πολύ ώριμο ουσιαστικό παιχνίδι, πετυχαίνοντας καθοριστικά τρίποντα που έγειραν τη πλάστιγγα της νίκης προς την πλευρά της ομάδας των Βορείων Προαστίων. Ο Μάντζαρης είχε συνολικά 14 πόντους (3/4 β., 1/2 διπ., 3/5 τριπ.), ενώ προσέφερε και 4 ριμπ., 2 ασ.

3. Γιάννης Λιανός: Διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της διαφαινόμενης σωτηρίας του ΟΦΗ. Ο 29χρονος φόργουορντ έκανε ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση στη πολύτιμη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας, σπάζοντας τα κοντέρ. Αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο το ματς (39 λεπτά) και σημείωσε 37 πόντους (τέταρτος σκόρερ της Α2 και πρώτος των Κρητικών), με (6/8 β., 8/14 διπ., 5/7 τριπ.), 8 ριμπ. και 3 ασίστ. Εκπληκτική εμφάνιση!

4. Μιχάλης Περράκης: Ο φόργουορντ/σέντερ του Λαυρίου απέδειξε και στο ματς με τον Ερμή στον Λαγκαδά ότι είναι ο καλύτερος ψηλός σουτέρ του πρωταθλήματος. “Σκότωσε” τον αντίπαλο από την γραμμή του τρίποντου (4/4), ενώ συνολικά είχε 19 πόντους (3/4 β., 2/5 διπ.). Προσέφερε επίσης στην ομάδα του 4 ριμπάουντ., 4 ασ., 1 κλ. και 1 κοψ.

5. Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης: Το παιχνίδι με το Παγκράτι προσφέρονταν για υψηλό σκορ δεδομένου ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο πολύπειρος Χαλκιδαίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σημειώνοντας 22 πόντους (4/4 β., 9/12 διπ.) στη νίκη του Εθνικού. Η εξαιρετική του παρουσία πλαισιώθηκε και με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

RisingStar – Γιώργος Δανάς: Μετά από πέντε χρόνια στον Κολοσσό Ρόδου, ο 23χρονος γκαρντ δοκίμασε τη τύχη του φέτος στην Α2 και έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να παρουσιαστεί το Λαύριο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και να συνεχίσει να έχει – μετά και τη νίκη στον Λαγκαδά – ελπίδες ακόμη και για την άνοδο. Ο νεαρός άσσος στα 21 λεπτά που αγωνίστηκε έκανε πολύ καλή εμφάνιση με 10 πόντους (1/2 β., 3/5 τριπ.) και 5 ασίστ.

Προπονητής της αγωνιστικής – Γιώργος Ρεμεντέλας

Η απόδοση του Ψυχικού έχει περάσει φέτος από πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, η ομάδα των Βορείων Προαστίων εξακολουθεί να μάχεται για την άνοδο. Η νίκη στη Καβάλα ήταν το αποτέλεσμα της αγωνιστικής και πιστώνεται και στον τεχνικό ηγέτη των “κυανοκίτρινων”. Η συμβολή του κόουτς στον τερματισμό του αήττητου σερί των 16 αγώνων της Καβάλας και στην πρώτη εντός έδρας ήττα της ήταν πολύ μεγάλη. Η άμυνα που εφάρμοσε ο Ρεμεντέλας ήταν άκρως αποτελεσματική και περιόρισε στο μέγιστο τα σπουδαία ατού του αντιπάλου, βοηθώντας έτσι το Ψυχικό να κατακτήσει μια πολύ μεγάλη νίκη. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής έχει καταφέρει να κρατήσει ενωμένη και “μάχικη” την ομάδα, παρά τις μεγάλες δυσκολίες και τα “στραβά” αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δύσκολης φετινής σεζόν.