Ολοκληρώθηκε η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και το basketblog.gr σας παρουσιάζει ποιούς επέλεξε στην κορυφαία πεντάδα και ποιον καλύτερο προπονητή.  

1)Ιγκόρ Μιλόσεβιτς [Χολαργός] (22 π., 2/2 βολές, 10/19 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη)
 
Για δεύτερη φορά στην σειρά συναντάμε τον 30χρονο έμπειρο γκαρντ στην κορυφαία πεντάδα μας, ο οποίος δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του και να οδηγεί εκ τους ασφαλούς την ομάδα των Βορείων προαστίων. Στην εκτός έδρας νίκη στην Καβάλα (69-65) ήταν απολαυστικός, φτάνοντας σε double-doulbe και οδηγώντας την στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη.
 
2)Δημήτρης Γερομιχαλός [Μαχητές Δόξας Πευκών] (29 π., 10/11 βολές, 5/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6 ασίστ, 0.849 tendex)
 
Τα αδέλφια Γερομιχαλού αποτελούν την «περιουσία» της νέας δύναμης της Θεσσαλονίκης, με τον Πέτρο να κάνει καριέρα στην Basket League με το Προμηθέα Πατρών, και τον Δημήτρη να έρχεται με φόρα από πίσω. Στην σπουδαία νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον Εθνικό στην παράταση (88-87) ο 21χρονος γκαρντ έκανε τα πάντα, πετυχαίνοντας 8 καθοριστικούς πόντους στην παράταση, και οδηγώντας την ομάδα του στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
 
3)Βαγγέλης Καράμπουλας [Φάρος Κερατσινίου] (32 π., 2/2 βολές, 12/14 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3 ριμπ., 2 ασίστ, 0.943 tendex)
 
Τα λόγια στην περίπτωση του έμπειρου φόργουορντ είναι περιττά, με τα κατορθώματα του στην Α2 να είναι απεριόριστα. Στο παιχνίδι της ομάδας με τον ΓΣΛ πέτυχε 32 πόντους με 14/19 σουτ εντός παιδιάς, οδηγώντας την στη νίκη με 98-66, σε ένα παιχνίδι που ως το 30′ ήταν κλειστό.
 
4)Σάββας Χρυσόπουλος [Ηρακλής] (23 π., 3/3 βολές, 4/4 δίποντα, 4/6 τριπ., 5 ριμπ., 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1.094 tendex)
 
Εκπληκτική χρονιά πραγματοποιεί ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος χρόνο με τον χρόνο ανεβάζει την απόδοση του. Στο παιχνίδι με το Ψυχικό ήταν ο παίκτης που με καθοριστικά τρίποντα έδωσε αέρα νίκης στην ομάδα του και σπάζοντας τον δείκτη αξιολόγησης.
 
5)Φάχρο Αλίχοντζιτς [Πανιώνιος] (15 π., 3/3 βολές, 6/12 δίποντα, 6 ριμπ΄, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο]
 
Αποτέλεσε τον καλύτερο σέντερ της αγωνιστικής, όντας μεστός και ουσιαστικός, και προσφέροντας για μια ακόμα φορά ουσία στον Πανιώνιο, με τον Νίκο Οικονόμου να αισθάνεται σίγουρος με την παρουσία του.Ο Βόσνιος σέντερ αποτέλεσε βασικός μοχλός στο να φτάσει ο «ιστορικός» στο 7/7 κυριαρχώντας στο ζωγραφιστό.
 
Προπονητής
 
Μέμος Ιωάννου
 
Ο Μέμος Ιωάννου επέστρεψε στην προπονητική για χάρη του Χολαργού, και έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα των Βορείων προαστίων σε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Στην Καβάλα ο Χολαργός πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του στην Α2, και για αυτό το λόγο, αλλά και για την εικόνα της που παρουσιάζει με την παρουσία του αποτελεί τον προπονητή της αγωνιστικής, έχοντας αμέριστη βοήθεια από τον άμεσο συνεργάτη του, τον Κώστα Οικονομάκη.