Οι κορυφαίοι της ημέρας σύμφωνα με τους συντάκτες του basketblog είναι:

1. Νίκος Χουχούμης: Στην πρώτη του χρονιά στην Α2 δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη περιφέρεια για το Ψυχικό. Ο 21χρονος γκαρντ που ήρθε φέτος στους “σκίουρους” από τον Εργοτέλη (Β΄ Εθνική), έκανε κόντρα στο Μαρούσι το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και με 17 πόντους (4/5 διπ., 3/4 τριπ., 2 ασ., 1 κλ. σε 20 λεπτά αγώνα) ήταν ο κορυφαίος στη πολύτιμη νίκη της ομάδας του.

2. Άλεξ Άκερ: Αποτελεί τη φετινή σταθερά του Απόλλωνα και από τα χέρια του ολοκληρώνονται οι περισσότερες επιθέσεις των Πατρινών. Και κόντρα στον Ερμή Αγιάς ο 34χρονος φόργουορντ με το τεράστιο βιογραφικό έδειξε ότι αποτελεί πολυτέλεια για την Α2. Σημείωσε 15 πόντους με 2/2 β., 2/5 διπ. και 3/5 τρίπ., εμπνέοντας σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του με τη συνολική του παρουσία στο παρκέ.

3. Ρασάντ Μπελ: Ακόμη μια ουσιαστική εμφάνιση από τον Αμερικάνο γκαρντ/φόργουορντ, που ήταν η…. αιχμή του δόρατος στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Χολαργού στη Λευκάδα. Εντυπωσιακός ο απολογισμός του πολύπειρου άσσου καθώς σε 25 λεπτά αγώνα σημείωσε 22 πόντους (4/6 β., 6/12 διπ., 2/2 τριπ.), ενώ είχε και 5 ριμπάουντ.

4. Κώστας Κακαρούδης: Ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τον Πειραιά με τον 34χρονο φόργουορντ να πρωτοστατεί στη σπουδαία νίκη επί του Εθνικού η οποία κρατά τον “Γηραιό” σε τροχιά πλέι οφ. Απολογισμός του 16 πόντοι (2/2 β., 4/5 διπ., 2/5 τριπ.), 3 ριμπ. και 2 ασ.

5. Στέφαν Τζόρτζεβιτς: Μπορεί να ήταν επηρεασμένος από την απουσία του, όμως ο πρώτος σκόρερ της Καρδίτσας αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη δεύτερη νίκη των Θεσσαλών στο κλειστό του Παπάγου. Ο απολογισμός του ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο double double με 19 π. (6/9 β., 5/13 διπ., 1/1 τριπ.), 11 ριμπάουντ, 1 ασ και 1 κλ.

Προπονητής της αγωνιστικής – Στέργιος Κουφός

Ο έμπειρος κόουτς έχει βρει το… λιμάνι του στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Και αν πέρσι ήρθε στα μέσα της σεζόν και απλά βοήθησε να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η χρονιά, φέτος βάζει τη σφραγίδα του. Με βασικό χαρακτηριστικό του την δυνατή άμυνα, αλλά και εκμεταλλευόμενος τους ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες που έχει στην επίθεση, ο Κουφός καθοδηγεί τον Χολαργό ψηλά. Ασφαλώς και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, όμως το εμφατικό “διπλό” στη Λευκάδα επί της φιλόδοξης Δόξας δείχνει τη δυναμική της ομάδας αλλά και τις υψηλές της βλέψεις, έχοντας στον πάγκο της ένα προπονητή που δεν συμβιβάζεται με την ήττα.