Προς την ολοκλήρωση του 1/3 οδεύει το φετινό πρωτάθλημα της Α2, με τη 10η αγωνιστική να κρύβει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, σε μία στροφή που δεν υπάρχει τοπικό ντέρμπι αλλά αρκετά… πονηρά παιχνίδια.

Το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στο Διαγόρα Δρυοπιδέων και τον Κόροιβο, με τις δύο ομάδες να θεωρούνταν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ως τα φαβορί για την άνοδο. Ο μεν Διαγόρας θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, την ώρα που η ομάδα της Αμαλιάδας ψάχνει το 2/2 με τον Κώστα Κεραμιδά στον πάγκο.

Ο αήττητος Χαρίλαος Τρικούπης έχει θεωρητικά εύκολο έργο, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται τον Τρίτωνα και να θέλει να κάνει το 10/10, έχοντας προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τη δεύτερη καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα υποδέχεται στο βοηθητικό του ΣΕΦ το Αγρίνιο και θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κοιτώντας παράλληλα ψηλότερα.

Μία ακόμα νίκη θέλει ο Απόλλων Πάτρας, ο οποίος επιστρέφει στην έδρα του και υποδέχεται το ελλιπές από τραυματισμούς Ανατόλια, με την ομάδα του Κώστα Δελέγκου να ψάχνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Δύσκολη έξοδο έχει η Δάφνη Δαφνίου, με τους “πράσινους” να βρίσκονται στη Βέροια για τον αγώνα με τον τοπικό Φίλιππο, με την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα να στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην έδρα της.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Ελευθερούπολη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Καρδίτσα, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς να θέλουν να αφήσουν πίσω την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Αμφίρροπο όμως είναι και το παιχνίδι της Αργολίδας, με τον Οίακα Ναυπλίου να φιλοξενεί το Ψυχικό, με την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα να ψάχνει μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, την ώρα που οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα.

Τέλος, να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θέλουν Αμύντας και Παγκράτι, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ανατόλια Σκούτας-Θεοδωρόπουλος Ρ.-Σκαλτσής (Θεοδοσόπουλος)
Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Καρδίτσα Λόρτος-Ευφραιμίδης-Σιμητόπουλος (Στουπίδης)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Αγρίνιο Χαλαμπαλάκης-Δόλγυρας-Χριστινάκης (Τεφτίκης)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Κόροιβος Αναστόπουλος Αντ.-Παντελίδης-Ρίζος (Παλάτος)
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Παγκράτι Καλδίρης-Τσολάκος-Τηγάνης (Άκελ)
Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Ψυχικό Ζαχαρής-Κατραχούρας-Μαντήλας (Μαυραντζάς)
Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Β.-Δάφνη Δ. Σταματόπουλος-Παγώνης-Καλογερόπουλος Λ. (Ελευθεριάδης)
Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Τρίτων Καρπάνος-Κωνσταντινίδου-Σοφιανόπουλος (Πατζαντζόπουλος)