Στη 12η στροφή του μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2, σε μία αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, χωρίς όμως να υπάρχει το τοπικό ντέρμπι.

Ο αήττητος και πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Χαρίλαος Τρικούπης, έχει ταξίδι για τη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Φίλιππο, με σκοπό να κλείσουν το 2019 χωρίς ήττα.

Στην έδρα του επιστρέφει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων για τον αγώνα με την Καρδίτσα, στο, θεωρητικά, πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας, με τους Θεσσαλούς να προέρχονται από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του επιστρέφει στο κλειστό του ΣΕΦ και θέλει να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενος το Ανατόλια, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν να πάρουν και μία μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ανδρών.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο κλειστό της Περιβόλας, με τον Απόλλωνα Πατρών να φιλοξενεί το Ψυχικό, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους δώσει και προβάδισμα στη μάχη των Playoffs.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει η Δάφνη Δαφνίου, η οποία θα βρεθεί στο κλειστό του Υμηττού για τον αγώνα με τον Αμύντα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε ανάλογο κλίμα με τη Δάφνη Δαφνίου κινείται και η Ελευθερούπολη, η οποία όμως επιστρέφει στην έδρα της και φιλοξενεί το Παγκράτι, με τους “ροσονέρι” να έχουν μπει σε άλλη εποχή μετά και την αποχώρηση του Τόλη Κουτρούλια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Ανατόλια Ευφραιμίδης-Ελευθεριάδης-Φάκαρος (Τηγάνης)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Καρδίτσα Ξενικάκης-Κοντίλης-Ταρενίδης Κ. (Άκελ)
Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Κόροιβος Θεονάς-Παπαθανασίου-Μηλαπίδης (Μπέστιας)
Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Παγκράτι Τζιοπάνος-Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης Τζ. (Μπρίγκος)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Ψυχικό Μαλαμάς-Χαλαμπαλάκης-Χριστινάκης (Κωστής)
Υμηττού 17.00 Αμύντας-Δάφνη Δ. Κορομηλάς-Ζακεστίδης-Γιακείμη (Βιδάλης)
Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Τρίτων Παντελίδης-Τσακαλογιάννης-Μαρινάκης (Ελένης)
Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Χ. Τρικούπης Ζαχαρής-Φακίτσας-Ξέρας (Παπαπέτρου Λ.)