Επιστροφή στις πλήρεις αγωνιστικές με τη σημερινή ημέρα να περιλαμβάνει και τις 8 αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής, σε μία αγωνιστική όπου πολλές ομάδες θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων των συνεχόμενων αναμετρήσεων υποδέχεται στο Αιγάλεω τον Απόλλωνα Πατρών των δύο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με τους “μελανόλευκους” να θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Το αήττητο του θέλει να διατηρήσει ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος φιλοξενεί στο Μεσολόγγι το Παγκράτι, σε έναν ιδιαίτερο αγώνα με πρωταγωνιστή το Ντίνο Καλαμπάκο που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγάλη του αγάπη. 

Σε μία άτυπη ρεβάνς για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος θα βρεθούν ο Κόροιβος με τη Δάφνη Δαφνίου, με τις δύο ομάδες να έρχονται με φόρα μετά τις νίκες της προηγούμενης αγωνιστικής.

Να επεκτείνει το σερί του εντός έδρας θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί στο βοηθητικό του ΣΕΦ την Ελευθερούπολη και θέλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει το Αγρίνιο, το οποίο φιλοξενεί τον Αμύντα, με την ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού να μην έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν και να θέλει να “σπάσει” το ρόδι στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει και το Ψυχικό, το οποίο υποδέχεται στο κλειστό των Βορείων Προαστίων τον Τρίτωνα, ο οποίος έρχεται με φόρα μετά την πρώτη του νίκη στην κατηγορία.

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Καρδίτσα, εκεί όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Οίακα Ναυπλίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να βρεθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Τέλος, τον ανεβασμένο από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, Φίλιππο Βέροιας, φιλοξενεί το Ανατόλια, με την ομάδα του Κολεγίου να θέλει να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Φίλιππος Βέροιας Μπήτης-Ξέρας-Παζώλης (Γκούμας)
Καρδίτσας (Νέο) 17.00 Καρδίτσα-Οίαξ Ναυπλίου Ξενικάκης-Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Τζ. (Χλωρός)
Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Αμύντας Παφίλης-Κωνσταντινίδου-Ελευθεριάδης Πλ. (Μπέστιας)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-Απόλλων Πάτρας Παγώνης-Κοντίλης-Δολγυρας (Παλάτος)
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Ελευθερούπολη Τζαφλέρης-Κοτσιμπος-Κώτσου (Ηπιώτης)
Ηλίδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Δάφνη Δαφνίου Αναστόπουλος Αντ.-Ρίζος-Νάστος (Κωστής)
Mεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Παγκράτι Σταματόπουλος-Καρπάνος-Χριστινάκης (Πατσαντζόπουλος)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Τρίτων Κωνσταντινόπουλος-Τσολάκος-Τσαχάκης (Μουζάκης Στ.)