Στην 9η στροφή του μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2, με κρίσιμες αναμετρήσεις που οδηγούν λίγο πριν την ολοκλήρωση του 1/3 του φετινού πρωταθλήματος.

Ο αήττητος Χαρίλαος Τρικούπης έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι για να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Δάφνη Δαφνίου σε ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Τα Δυτικά Προάστια έχουν την τιμητική τους σε αυτή την αγωνιστική, μιας και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη να επιζητά το μεγάλο διπλό και να συνεχίσει την καλή μέχρι τώρα πορεία της, ξεφεύγοντας παράλληλα από την τελευταία θέση.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην Καρδίτσα, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας, σε μία μάχη με άρωμα… playoffs, μιας και οι δύο ομάδες έχουν καλές πιθανότητες εισόδου στη μάχη της ανόδου.

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Κόροιβος, με την ομάδα της Αμαλιάδας να έχει πλέον τον Κώστα Κεραμιδά στον πάγκο της και να αντιμετωπίζει τον Τρίτωνα, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν Αγρίνιο και Ελευθερούπολη, με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, την ώρα που και η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου θέλει να αφήσει πίσω την εντός έδρας ήττα από το Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Σε ανάλογο κλίμα διεξάγεται και ο αγώνας του Οίακα Ναυπλίου με το Παγκράτι, με τις δύο ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να πάρουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τέλος, τη νίκη διεκδικούν το Ψυχικό με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό των Βορείων Προαστίων, με την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα να θέλει να δείξει πως είναι ικανή και μακριά από την έδρα της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Καρδίτσας (Νέο) 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Πάτρας Πουρσανίδης Κ.-Αγραφιώτης Τζ.-Λουλουδιάδης (Τέγα)
Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Ελευθερούπολη Παγώνης-Ταρενίδης Στ.-Ξέρας (Μπέστιας)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-Ολυμπιακός Ψαριανός-Παπαθανασίου-Γιακείμη (Ορφανός Γ.)
Ήλιδας 17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίτων Μαλαμάς-Κοντίλης-Κώτσου (Πίγκας)
Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Παγκράτι Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Τσακαλογιάννης (Μαυραντζάς)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Φίλιππος Βέροιας Καρπάνος-Καρακάσης-Μακρόπουλος (Λιμνιάτης)
1ο Χαϊδαρίου 17.00 Δάφνη Δαφνίου-Χαρίλαος Τρικούπης Αναστόπουλος Αντ.-Ρίζος-Νάστος (Άκελ)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Ανατόλια 18.00 Ανατόλια-Αμύντας Σταματόπουλος-Καλογερόπουλος Λ.-Τσουμαχίδης (Σιμητόπουλος)