Ολοκληρώθηκε απόψε το βράδυ η κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της Επιτροπής μπάσκετ, όπου βασικό θέμα συζήτησης ήταν η επόμενη ημέρα του Κρητικού συλλόγου.

Το αποτέλεσμα της συνέλευσης ήταν άκρως θετικό για το μέλλον των “μελανόλευκων”, καθώς το γενικό συμπέρασμα είναι ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει ενωμένος στην Α2 με στόχο να παραμείνει και φέτος ανταγωνιστικός. Η παρουσία όλων των εμπλεκόμενων μελών, έδωσε προς όλες τις κατευθύνσεις μήνυμα ενότητας και ευθύνης.

Το παρών στο “Θ. Βαρδινογιάννης” έδωσαν τόσο οι ηγετικές μορφές του Ερασιτέχνη όπως ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και ο αντιπρόεδρος  Παναγιώτης Αντωνακάκης, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στην ομάδα μπάσκετ, ενώ από την Επιτροπή Μπάσκετ παρευρέθηκαν όλα  τα μέλη, δηλαδή οι Μάνος Ξημέρης, Τάκης Χωραϊτης, Συμεών Καμπακας, Σταύρος Λυριντζάκης, Ηρακλής Σφακιανακης, Δημήτρης Παπαδάκης και Μάνος Σφακιανάκης.

Τόσο ο Ερασιτέχνης, όσο και τα μέλη του Διοικητικού σχήματος της ομάδας μπάσκετ, δήλωσαν αποφασισμένοι να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τον ΟΦΗ, οριστικοποίησαν τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 και πλέον βάζουν… μπροστά για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η νέα Επιτροπή Μπάσκετ αναμένεται να συσταθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού γίνεται προσπάθεια να εμπλουτιστεί και με νέα μέλη, ενώ από αύριο ξεκινά σειρά σημαντικών επαφών με μεγάλους επιχειρηματίες της πόλης του Ηρακλείου οι οποίοι έχουν εκδήλωση το ενδιαφέρον τους για την οικονομική ενίσχυση του ΟΦΗ.