Το Περιστέρι αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο 23/1, 17:00) η Δόξα στην Λευκάδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της στο «Δαϊς» από τον Δούκα. Ο Βασίλης Βαγενάς αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια «στραβοπατήματος» μέσα στη Λευκάδα.

«Προερχόμαστε από μια κακή ήττα εναντίον του Δούκα και πλέον, τα περιθώρια έχουν στενέψει» ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας και εξήγησε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε άλλους βαθμούς, πολλώ δε μάλλον στην έδρα μας. Συνεπώς, επιβάλλεται να παίξουμε όπως ξέρουμε, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να πιέσουμε στην άμυνα».

Ο Βασίλης Βαγενάς σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο να υποτιμηθεί το Περιστέρι λόγω της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται, ξεκαθάρισε: «Σε καμία περίπτωση. Αν δείτε το ρόστερ του Περιστερίου θα διαπιστώσετε ότι διαθέτει ποιότητα, γι’ αυτό και προσωπικά θεωρώ ότι η αδικείται από τη βαθμολογία. Έπρεπε να είναι σε υψηλότερη θέση.

Η Λευκάδα δεν φοβάται και δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη, που θα τη χρειαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια».