Τα τελευταία κομμάτια του… παζλ του ρόστερ του αναζητά το Παγκράτι, το οποίο είναι κοντά στην συμπλήρωση του έμψυχου δυναμικού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσοχή των “ροσονερι” έχει στραφεί στη θέση του πλέι μέικερ, όπου αναζητείται ένας παίκτης για να πλαισιώσει την περιφέρεια και ήδη έχουν εντοπιστεί οι δύο στόχοι, ένας εκ των οποίων ενδέχεται να συνεχίσει τη καριέρα του στο Μετς.

Ο πρώτος είναι ο Σπύρος Παναγιωταράς, ο οποίος επέστρεψε από τη Γαλλία και την Λιμόζ τη φανέλα της οποίας φόρεσε πέρσι. Ο 20χρονος πλέι μέικερ, ύψους 1.88 προέρχεται από την εφηβική ομάδα του Ικάρου Καλλιθεας και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Παγκρατιώτες. Η απόκτηση του πάντως μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι, καθώς τον Παναγιωταράφλερτάρει” εντόνως και η ΑΕΚ.

Δεύτερος στόχος για την θέση είναι ο  Κώστας Κακαργιάς, που έχει και σχετική εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο επίσης 20χρονος γκαρντ, ύψους 1.90 (προέρχεται από τον Παναθηναικό), φόρεσε πέρσι τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ντίνου Καλαμπάκου για την ενίσχυση της περιφέρειας.