Στην Ελλάδα ενδέχεται να επιστρέψει εκ νέου ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος, με τον Χολαργό να αποτελεί την ομάδα που γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του, αναζητώντας ενίσχυση στην περιφερειακή του γραμμή.

Ο 30χρονος γκαρντ μετά την τριετία 2011-14 στην οποία βρέθηκε στην Γερμανία, επέστρεψε την σεζόν 2014-15 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Προμηθέα Πατρών, τον οποίο βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, και να βρεθεί σε εκείνο το χρονικό σημείο στην Α2 (τώρα βρίσκεται στην Α1).

Το ξεκίνημα της περσινής σεζόν τον βρήκε στο Καζακστάν και στην Αστάνα, για να συμφωνήσει το Νοέμβριο του 2015 με την Γερμανική Ιένα, όπου σε 32 παιχνίδια σκόραρε 3,5 πόντους μοιράζοντας 2,4 ασίστ, και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Μάκης Κιαπέκος, ο οποίος βρισκόταν στον σύλλογο για πάνω από 10 χρόνια, και ενώ είχε συμφωνήσει να συνεχίσει ως ο μοναδικός παραμένοντας από το περσινό ρόστερ, ειδοποιήθηκε ότι δεν υπολογίζεται. Πλέον είναι ελεύθερος, και σίγουρα θα αποτελέσει μια καλή λύση για τις ομάδες που αναζητούν παίκτες για να ενισχύσουν την ρακέτα τους.