Η ήττα στα Τρίκαλα από την ισχυρή τοπική ομάδα ξεχάστηκε ήδη από τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή πολυτέλεια για να κοιτάζει πίσω του...

Οι Κρητικοί που παραμένουν σε εξαιρετικά δυσμενή βαθμολογική θέση, “βλέπουν” πλέον μόνο τη προσεχή αναμέτρηση με το Παγκράτι, η οποία και αντιμετωπίζεται σαν… τελικός.

Κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Φώτης Τακιανός, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους ανθρώπους των Τρικάλων για τη φιλοξενία: “Ξέραμε τη δυσκολία του αγώνα στα Τρίκαλα, όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά. Ελπίζω το παιχνίδι αυτό να μας… βοηθήσει, ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με το Παγκράτι. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, που μαζί με τα άλλα τέσσερα που ακολουθούν στην έδρα μας θα καθορίσουν την τύχη μας στη κατηγορία“, τόνισε ο κόουτς των “μελανόλευκων”.

Στο καθοριστικής σημασίας Σαββατιάτικο παιχνίδι, οι Κρητικοί θα στερηθούν της βοήθειας των φιλάθλων τους, καθώς όπως υπενθύμισε με ανακοίνωση της η ΕΟΚ, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί “κεκλεισμένων των θυρών“, λόγω της τιμωρίας μιας αγωνιστικής του ΟΦΗ από το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Τέλος, τη Παρασκευή  (1/3), το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα του στο κέντρο “Έπαυλη”. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να δώσουν το “παρών” όλοι οι φίλοι της ομάδας και να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η ομάδα να μείνει στη κατηγορία.