Ακόμα μερικές πινελιές θέλει να βάλει στο ρόστερ του ο Ηρακλής, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να βολιδοσκοπεί τις προσθέσεις δυο παικτών με εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά. Έτσι, στο προσκήνιο φαίνεται να έχουν περάσει ο πολύπειρος Σωτήρης Καραποστόλου αλλά και ταλαντούχος Αποστόλης Ναούμης.

O 23χρονος Ναούμης πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τον Φίλιππο Βέροιας στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών έχοντας 13,8 πόντους και 2,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, και αποτελώντας έναν από τους ηγέτες της ομάδας της Ημαθίας, έχοντας τετραετή συνεχόμενη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 (Δόξα Λευκάδας, Ίκαροι Σερρών, Ψυχικό και Φίλιππος).

Ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, αν και είχε συμφωνήσει με το Περιστέρι, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, και στα 38 του χρόνια μπορεί κάλλιστα να κάνει την διαφορά, αν επιστρέψει στον «γηραιό» στον οποίο είχε αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 την περίοδο 2009-2010, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει την άνοδο της για την Α1. Για τον πολύπειρο γκαρντ ενδιαφέρεται έντονα και η Καβάλα, όπως σας έχουνε αναφέρει και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ.