Ο Ερμής, βρίσκεται κοντά στη παραμονή του στην Α2, όμως χρειάζεται ακόμη μία με δύο νίκες, προκειμένου να είναι και μαθηματικά εξασφαλισμένος.

Το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών στον Λαγκαδά, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για τους “πράσινους”, οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα η προετοιμασία να γίνεται με’ εμποδίων.

Συγκεκριμένα, από τις προπονήσεις απέχει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και πρόγραμμα αποκατάστασης για τον τραυματισμό του στον δικέφαλο και θα… δοκιμάσει το πόδι του πριν από το παιχνίδι. Η συμμετοχή του πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο αρχηγός Μπάμπης Παρίτσης, ο οποίος έχει έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (εδώ και 2 εβδομάδες) και θα αγωνιστεί χωρίς ωστόσο να προπονηθεί μέχρι το Σάββατο.

Ο νεαρός Θάνος Καμαριώτης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο λόγω των συνεχών απαιτήσεων της ανδρικής και εφηβικής ομάδας σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί να λειτουργεί συντηρητικά μέχρι το τέλος της χρονιάς και τέλος ο Μιχάλης Γκόνος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, το οποίο υπέστη στον αγώνα του εφηβικού της Δευτέρας.

Η διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά πάντως κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών και στην αναμέτρηση με τους Ικάρους, γεμίζοντας το κλειστό. Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει η ετήσια χοροεσπερίδα του Ερμή, όπου οι ιθύνοντες του συλλόγου αισιοδοξούν να έχει πανηγυρικό κλίμα, που θα πηγάζει και από τη νίκη στο ντέρμπι της Βορείου Ελλάδας.