Η ψύχραιμη τοποθέτηση (ίδιον του χαρακτήρα του) και το φορτισμένο από έντονα συναισθήματα “αντίο” για τη “Βασίλισσα” της καρδιάς του προκάλεσαν “έκρηξη” συμπάθειας και εκτίμησης προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Τζόλου.

Ο Πρεβεζιάνος άσσος (αν και πικραμένος για την εξέλιΞη) αποχαιρέτησε χθες την ΑΕΚ, με το αντρίκειο “στάτους” στην σελίδα του στο facebook, όπου ευχαρίστησε διοίκηση και προπονητή, και βρήκε δεκάδες υποστηρικτές. Η σελίδα του “βούλιαξε” από τα “like” φίλων, οπαδών, συμπαικτών, πρώην συμπαικτών του, αντιπάλων, ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, πρώην προπονητών του, ενώ την εκτίμησή του “εξεδήλωσε” και το μέλος της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ και γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Σπύρος Παπαϊωάννου!

Αθλητής-κόσμημα ο νεαρός γκαρντ αποχωρεί ως κύριος. Ότι θα προκαλούσε θόρυβο η φυγή του κι ας μην διέπρεψε με τις επιδόσεις του φέτος ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Δεκατρία χρόνια φορούσε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Από τα εννιά του. Στο “Γιώργος Μόσχος”.
Και η ζωή όντως έχει γυρίσματα.

Τις επόμενες ημέρες, πιο αποστασιοποιημένοι άπαντες από τα γεγονότα, θα είμαστε σε θέση να γράψουμε περισσότερα. Άλλωστε, προέχει το φινάλε να το γράφουν οι πρωταγωνιστές. Εν προκειμένω, το βελούδινο διαζύγιο (που επέλεξε ο Βαγγέλης, καθώς επισήμως η ΑΕΚ δεν έχει πάρει θέση) ταιριάζει στο “αναγεννησιακό” κλίμα μιας “Βασίλισσας”, η οποία ακόμη αναζητεί τον βηματισμό της.