Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Α2 και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, Κώστας Τότσιος, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην αναμέτρηση των Ικάρων με την Ασπίδα Ξάνθης, στα πλαίσια του εφηβικού πρωταθλήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σερραϊκού συλλόγου:

“Η μπασκετική Ένωση της πόλης, που δίνει όραμα και πνοή στον Σερραϊκό αθλητισμό, προσκαλεί όλους τους φίλους του club, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας, την Κυριακή 03/03/2013 στις 15:00 για να παρακολουθήσουν τον τελικό της Β’ φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ανάμεσα στους Ικάρους και την Ασπίδα Ξάνθης.

Μετά το τέλος του αγώνα, στις 17.00, η διοίκηση της ομάδας θα κόψει την “πρωτοχρονιάτικη πίτα” και θα βραβεύσει των ρέκορντμαν συμμέτοχων και πόντων Κώστα Τότσιο που αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας, ενώ θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης μεταξύ τμημάτων των ακαδημιών. Το δικό σας χειροκρότημα και η δική σας διαδραστική συμμέτοχη στην εκδήλωση, έχει ιδιαίτερη σημασία! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!”