Στην πρώτη του σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία μπαίνουν αύριο (Σάββατο 3/10) τα Πεύκα, τα οποία φιλοξενούν στην έδρα τους την Κύμη, θέλοντας να μπούνε με το δεξί στο νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους. Η διοίκηση της ομάδας, παρέθεσε γεύμα χθες (Πέμπτη 1/10) σε όλο το επιτελείο της, δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στους Μαχητές.

Αναλυτικά:

Η σκληρή προετοιμασία έφτασε σχεδόν στο τέλος της. Η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις, τα φιλικά, αλλά και τους 2 αγώνες κυπέλλου που έδωσε, τέσταρε τις δυνάμεις της και έκανε μια εκτίμηση του αρχικού επίπεδου ετοιμότητας της.

Άπαντες στα Πεύκα γνωρίζουν ότι τους περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά υπάρχει αισιοδοξία και ενθουσιασμός ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως και τα προηγούμενα χρονιά, ανταγωνιστική. Η πρεμιέρα ξεκινάει το Σάββατο με την ομάδα της Κύμης που ενισχύθηκε σημαντικά και με το μπάτζετ και το ροστερ που έχει σίγουρα αποτελεί ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

Η διοίκηση παρέθεσε χθες γεύμα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα των Πεύκων τον “Μιχάλη” που αποτελεί χρόνια μπασκετικό στέκι στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες, Παναγιώτη και Τάσο για την άψογη εξυπηρέτηση τους άλλα και την βοήθεια τους καθώς αποτελούν χρόνια ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας. (Ψητοπωλείο ΜΙΧΑΛΗΣ, Λ Παπανικολάου 71)