Ο Ηρακλής έχει αρχίσει και συμπληρώνει τα κενά στου ρόστερ του και χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Θέμη Κοθρά.

Ο 31χρονος πλεί μέικερ μόνο άγνωστος δεν είναι στο φίλαθλο κοινό του “Γηραιού“, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας ενώ πέρσι πρωταγωνίστησε με τα χρώματα του Φίλιππου Βέροιας τον οποίο βοήθησε να κατακτήσει την άνοδο στην Α2.

Η προσθήκη του Κοθρά, ενισχύει σημαντικά τον Ηρακλή στις θέσεις “1 και 2“, καθώς αναμένεται να αποτελέσουν ένα γερό δίδυμο με τον πολύπειρο Κώστα Μπεχλιβάνη που ων γνωστόν έχει ανανεώσει την παραμονή του στην ομάδα.  

Ο σχεδιασμός των “κυανόλευκων” θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς ο κόουτς Δημήτρης Τσολάκης έχει εντοπίσει παίκτες που ταιριάζουν στο στυλ και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και έχουν προχωρήσει οι επαφές για τις μεταγραφές δύο παικτών στις θέσεις των φόργουορντ.

Εξάλλου, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή για την περίοδο 2013 – 14, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν για την μαζική ανταπόκριση των φιλάθλων, προκειμένου να ενισχυθεί η δύσκολη φετινή προσπάθεια.

Τέλος, επαναλειτουργούν τα γραφεία του τμήματος μπάσκετ στο Ιβανώφειο, καθώς τακτοποιούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή της διοίκησης στο “σπίτι” του Ηρακλή.