Παίκτης του Ηρακλή είναι και επίσημα ο Μίροσλαβ Τσουμπρίλο, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρσι με τη φανέλα του Αρκαδικού είχε μάλιστα και τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, ενώ έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Πέρκου.

Σε δηλώσεις του στο “bluearena.gr”, ο Σέρβος παίκτης τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής. Μόλις μου κατατέθηκε η πρόταση και γνωρίζοντας την ιστορία του συλλόγου στο ελληνικό μπάσκετ, δεν μπορούσα να μην την αποδεχτώ.

Νιώθω πολύ ωραία που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι μία πάρα πολύ ωραία πόλη”, τόνισε ο νέος “πύργος” του “Γηραιού” και πρόσθεσε:

“Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την εμπειρία μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω μάθει για το πόσο δυνατή έδρα έχουμε αλλά και για τους οπαδούς που σε κάθε παιχνίδι γεμίζουν το γήπεδο. Ελπίζω και φέτος να είναι δίπλα μας και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας”.

Παίκτης του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται και ο 18χρονος Σταύρος Δασκαλάκης, ο οποίος αποκτήθηκε με υποσχετική από τον Κένταυρο Καλλικράτειας. Ο ταλαντούχος παίκτης (1.98), αγωνίζεται στις θέσεις του σμολ και πάουερ φόργουορντ.