Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων είναι μια ομάδα που έχει περάσει από πολλά κύματα φέτος στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στην δεύτερη θέση πίσω από τον Χαρίλαο Τρικούπη, που φέτος μοιάζει πραγματικά ασταμάτητος. 

Η ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα όπως η ήττα με τον Τρίτωνα και φυσικά τον “διασυρμό” στο Μεσολόγγι, επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Φυσικά, υπήρξε και η ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας από το Αιγάλεω δεν στέκονται σε αυτή καθόλου, διότι ήταν απολύτως λογικό να έρθει το “κίτρινο” φύλλο αγώνα κόντρα σε μια ομάδα του εύρους της Ένωσης.

Ο αθλητής του Διαγόρα, Γιάννης Νικολόπουλος φαίνεται να είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα και επιθυμεί να εμψυχώσει την ομάδα και τους συμπαίκτες του. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νικολόπουλος:

“Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες η ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μέσα στην έδρα της, με έναν σκληρό αντίπαλο όπως η Βέροια που παίζει δυνατή άμυνα. Εμείς χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση , να δείξουμε μαχητικότητα και να είμαστε ενωμένοι για να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα”.

Δείτε και τη σχετική δημοσίευση του Διαγόρα Δρυοπιδέων: