Μετά από αρκετό καιρό οι φίλαθλοι των Τρικάλων θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πόλη τους μια ομάδα της Α1. Ο αυριανός αγώνας με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί σημείο αναφοράς τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρατηρείται έντονη κινητοποίηση του κόσμου που θέλει να δει το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ασφαλώς και άπαντες αναγνωρίζουν τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που κρύβει η δοκιμασία κόντρα στον “δικέφαλο του Βορρά”, όμως χωρίς άγχος και πίεση οι “κυανέρυθροι” θα προσπαθήσουν για το… θαύμα.  Βασική επιδίωξη του Γιάννη Τζήμα και των παικτών του είναι να ικανοποιήσουν προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο κλειστό, αλλά και να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2, που αποτελεί και τον βασικό στόχο της ομάδας των Τρικάλων.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με μοναδικό πρόβλημα για το τεχνικό τιμ τον τραυματισμό του Γιώργου Λεπενιώτη στο πόδι, ο οποίος θα τον κρατήσει περίπου είκοσι ημέρες εκτός δράσης.