Ο Αρκαδικός συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι… σκληρό καρύδι και ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε τη δεύτερη φετινή της νίκη, κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, έχοντας στην άκρη του πάγκου της και τον Μπάμπη Αλεξόπουλο. Ο ασίσταντ του Γιάννη Καστρίτη είχε πρόσφατα ένα σοβαρότατο ατύχημα με τη μηχανή του και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει το παρών στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση, έστω και με πατερίτσες. Σύσσωμη η ομάδα, δια στόματος του προπονητή του Αρκαδικού, αφιέρωσαν τη νίκη στον Μπάμπη

“Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν, ανεξαρτήτως χρόνου, γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έπαιξαν και για τους τραυματίες μας. Το ματς κρίθηκε ξεκάθαρα στο πάθος και στην ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα μας, καθώς και στη μεγάλη θέληση των παιδιών για νίκη. Είναι χαρακτηριστικά που θέλουμε να κρατήσουμε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου”, τόνισε ο Καστρίτης και πρόσθεσε: “Η νίκη αφιερώνεται πρωτίστως στο συνεργάτη μου Μπάμπη Αλεξόπουλο, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά καθώς και σε όλη την ομάδα που παρά τις δυσκολίες τραυματισμών και απουσιών τις τελευταίες εβδομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που γέμισε για μία ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο βοηθώντας μας στη διάρκεια του παιχνιδιού”.
Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Καστρίτης έδωσε μία ημέρα παραπάνω ρεπό στους αθλητές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο Τρίτη.