Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Αρκαδικού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι Κυπέλλου στη Τρίπολη κόντρα στον Πανελευσινιακό. Ο τεχνικός των Αρκάδων Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα σε μια ομάδα της Α1, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα “γιορτή του μπάσκετ: “Μετά από λίγα χρόνια μία ομάδα της Α1 κατηγορίας θα έρθει στο γήπεδο μας και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο της Τρίπολης, να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει παίκτες υψηλού επιπέδου.

Για τους φίλους του Αρκαδικού και όχι μόνο, το παιχνίδι του Σαββάτου αποτελεί μία γιορτή για το μπάσκετ. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι και να δούμε σε τι φάση βρίσκεται η προετοιμασία μας”, τόνισε ο Έλληνας κόουτς ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό κάτι που φάνηκε και κατά τη χθεσινή προπόνηση, στο τέλος της οποίας ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Καραμαλέγκος κέρασε γλυκά για τα 19ά γενέθλια του, δεχόμενος τις καλύτερες ευχές από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες του.

                                                                                     Κυκλοφορούν τα διαρκείας

Όπως ανακοινώθηκε ξεκινάει από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας του Αρκαδικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, που θα ισχύουν τόσο για τους αγώνες πρωταθλήματος, όσο και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος. Η τιμή στην κάτω κερκίδα των VIP θα είναι 50 ευρώ, ενώ για την επάνω κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου θα κοστολογείται 35 ευρώ. Η διάθεση τους θα γίνεται κάθε απόγευμα (6-8 μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.
Όσον αφορά στο εισιτήριο του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό θα τιμάται 10 ευρώ, που είναι και το ελάχιστο κόστος εισιτηρίου με βάση την προκήρυξη της ΕΟΚ.