Την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πέτυχε την Τετάρτη(21/9) ο Δούκας απέναντι στο Λαύριο, επικρατώντας με σκορ 74-73 και παίρνοντας την πρόκριση για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αναμετρηθεί με τον Προμηθέα Πατρών το Σάββατο 24/9 στο «Δαΐς».

Ο έμπειρος γκαρντ του Δούκα, Γιώργος Κουκάς, που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον σύλλογο, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη μεγάλη νίκη της ομάδας αλλά και για τον επόμενο αγώνα του Κυπέλλου, με την ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουκάς στην Πάτυ Παναγιωτοπούλου:

Για το παιχνίδι: « Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Από την αρχή είχαμε πει ότι πρέπει να το απολαύσουμε και να ζήσουμε την στιγμή. Εμείς είμαστε ακόμα στα πλαίσια της προετοιμασίας μας. Κάθε μέρα δουλεύουμε για το πρωτάθλημα. Κάθε μέρα για μας είναι προπόνηση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά για μας, γιατί αποτελούν πολύ δυνατά τεστ. Το απολαύσαμε, κερδίσαμε και πάμε παρακάτω».

Για την συνέχεια, όπου ο Δούκας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο(24/9) τον Προμηθέα Πατρών: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Όπως είπα και πριν είμαστε στα πλαίσια της προετοιμασίας μας και πάμε για το καλύτερο κάθε μέρα».