Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον Γιάννη Γκαγκαλούδη, τον οποίο οι λάτρεις της Α2… χαζεύουμε και απολαμβάνουμε από τότε που αποφάσισε να κατέβει στα αλώνια.

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν κάνει one man show όπως στην Λιβαδειά. Αποδέχτηκε το κάλεσμα του… μπασκετικού του πατέρα, Βαγγέλη Αλεξανδρή και επωμίστηκε την αποστολή να οδηγήσει μια ομάδα με πολύ “βαριά” φανέλα, όπως ο Ηρακλής, εκεί όπου ανήκει.

Τα μονοπάτια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας είναι δύσκολα μετά την εισαγωγή των πλέι οφ. Η απευθείας άνοδος χάθηκε οριακά από τον Πανιώνιο και τώρα ξεκίνησαν τα δύσκολα. Ο μεγάλος “Γκάγκα” όρθωσε το ανάστημά του στο ματς με τον Αίολο Αστακού και έβαλε κρίσιμα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο όταν το καλοδουλεμένο σύνολο του Μιχάλη Κουταλιανού απειλούσε.

Με το πάθος και την “τρέλα” του ξεσηκώνει τους πάντες. Ο κόσμος του Ηρακλή έχει λατρέψει τον ηγετικό πλέι μέικερ και τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία. Αλήθεια, έχει περάσει πουθενά απαρατήρητος αυτός ο σπουδαίος παίκτης;