Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΓΣΕ:

Για την ήττα από το Διαγόρα Δρυοπιδέων: “Ήταν ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε σίγουρα να το είχαμε κερδίσει. Ημασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο παρκέ αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά. Παρόλα αυτά ο Διαγόρας κέρδισε ενώ εμείς κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε μια εβδομάδα δύσκολη με δυο παιχνίδια στην Αθήνα, τα οποία το ένα με τον Ολυμπιακό όπου πήγε στην παράταση και το χάσαμε την τελευταία στιγμή, το άλλο με τον Αμύντα που πήραμε μια μεγάλη νίκη. Με τον Διαγόρα το παλέψαμε αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν υπήρχε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: “Πιστεύω ότι σίγουρα υπήρχε μια κούραση αλλά δεν είναι τόσο μεγάλος παράγοντας. Στο παιχνίδι φύγαμε σε κάποια στιγμή με μια διαφορά αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε. Σίγουρα ήταν ένας παράγοντας η κούραση αλλά όχι ο πιο καθοριστικός”.

Για το αν αδικείται η Ελευθερούπολη από τη βαθμολογική της θέση: “Σίγουρα αδικούμαστε από τη θέση που έχουμε. Το δείγμα που έχουμε παρουσιάσει είναι πολύ θετικό. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα έχουμε καλύτερη εξέλιξη και καλύτερη βαθμολογική κατάταξη”.

Για τον αγώνα με το Αγρίνιο: Είναι ένα παιχνίδι ιδιαιτέρου χαρακτήρα θα έλεγα για τη διαμάχη που υπήρχε την προηγούμενη χρονιά για το ποιος θα ανέβει. Δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας είναι δύσκολα. Οι εμφανίσεις μας είναι καλές, παίζουμε καλά και θα πάμε να το χτυπήσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Θα δώσουμε το 100%.

Για την επιστροφή του Μανοΐλοβιτς: “Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας έλειψε πολύ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού. Τώρα είμαστε γεμάτοι και έχουμε πιθανότητες για το διπλό”.