Δεν ψάχνουν δικαιολογίες στον Φίλιππο Βέροιας σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Γκίμα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει τις αναμέτρησης με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α2, το Σάββατο (09/04, 17.00):

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε το Σάββατο (09/04) μια πολύ ισχυρή στην έδρα της ομάδα. Μια ομάδα με ταχύτητα και ενθουσιασμό, που φέρνει τη σφραγίδα του προπονητή της. Οι δυσκολίες, δεδομένες για εμάς. Απλά στη χρονική αυτή στιγμή είναι μεγαλύτερες λόγω της απουσίας του Κασαμπαλη και της υποτυπώδους παρουσίας του Τόζιου, ο οποίος τώρα ύστερα από δύο μήνες απουσίας έχει ξεκινήσει να μπαίνει για λίγα λεπτά στην προπόνηση. Παρ’ όλα αυτά, δικαιολογίες δεν ψάχνουμε και η λύπη δεν μας αξίζει. Είμαστε ο Φίλιππος Βέροιας και η επιθυμία όλων μας είναι να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων. Πολεμήσαμε πολλές φορές φέτος με απουσίες και ελλείψεις και πάντα με μία-δύο το πολύ εξαιρέσεις σταθήκαμε όρθιοι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, δεδομένων των σοβαρών ελλείψεών τους, συμπλήρωσε: «Το Σάββατο (09/04), κερδίσουμε-χάσουμε, δεν τελειώνει τίποτε. Αυτονόητα, όμως, κανείς δεν αγωνίζεται για την ήττα. Όποτε ακόμα και με πέντε γκαρντ, με έναν ή κανένα σέντερ, ακόμα και με πέντε Εφήβους οφείλουμε να παρουσιαστούμε αφοσιωμένοι στο στόχο της παραμονής που επαναλαμβάνω ότι θα κριθεί στο νήμα, μέσα από πολλές ψυχοφθόρες διαδικασίες κι ανατροπές».