Η «κατοστάρα» από τον Δούκα, δεν αποκλείεται να αποτέλεσε και την «χαριστική βολή» για τον Φίλιππο, στην προσπάθεια αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού. Η ομάδα της Βέροιας, θέλει οπωσδήποτε ήττα του Περιστερίου και του Πευκοχωρίου στις αυριανές τους (7/5) εντός έδρας αναμετρήσεις με Μαχητές Δόξας Πεύκων και Δόξα Λευκάδας αντίστοιχα, αλλά και πάλι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, πολύ δύσκολα θα έχει επιστροφή.

Το γεγονός αυτό, αναγνώρισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γκίμας, αναφέροντας πως το σύνολό του έχασε τις σπουδαίες ευκαιρίες, όταν τις είχε στα χέρια του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα για τη δίκαιη νίκη. Επίσης ευχαριστούμε παρα πολύ για τη φιλοξενία και το σεβασμό με τον οποίο μας αντιμετώπισε μέσα στο γήπεδο.

Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να μείνουμε στο παιχνιδι  όμως απο τη μια η ανωτερότητα του αντιπάλου κι από την άλλη οι ελλείψεις που είχαμε δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε. Θαύματα αυτη τη στιγμή δεν γίνονται. Δυστυχώς στα σημεία του πρωταθλήματος που αγγίξαμε το θαύμα οι αστάθμητοι παράγοντες ήταν εναντίον μας. Τώρα θα κάνουμε υπομονή και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε υγιείς».