Στο Μετς αγωνίζεται αύριο (Σάββατο 12/3, 16:00) σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι ο Φίλιππος Βέροιας με αντίπαλο το Παγκράτι, με τον Δημήτρη Γκίμα να τονίζει ότι η ομάδα του είναι υπερήφανη για τις καθαρές νίκες και αξιοπρεπής ήττες:

 «Μετά την άσχημη ήττα του περασμένου Σαββάτου (05/03) προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε ψυχολογικά και να διορθώσουμε λάθη που κάνουμε στα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε έδαφος. Η πορεία μας μέχρι τώρα δηλώνει ότι είμαστε μαχητικοί, είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά όχι αποτελεσματικοί στην κατάκτηση της νίκης.  Έχουμε χάσει επτά παιχνίδια με διαφορά από ένα μέχρι έξι επτά πόντους κι έχουμε κερδίσει τέσσερα με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει αυτή τη διαφορά να την αντιστρέψουμε. Εάν το καταφέρουμε θα μείνουμε στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολο ούτε όμως κι ακατόρθωτο».

Αναφορικά με τη μάχη που δίνουν, για να «κρατηθούν» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, πρόσθεσε: «Μας χωρίζει ένας βαθμός από το Περιστέρι, το οποίο όμως φιλοξενούμε στη Βέροια στο τέλος. Έχουμε δυσκολότερο πρόγραμμα, αλλά η Α2 είναι η κατηγορία των εκπλήξεων και των ανατροπών. Στα αρνητικά θα πρέπει να προσθέσουμε τη συνεχιζόμενη απουσία του Τόζιου, ο οποίος μόλις τώρα αρχίζει να τρέχει χαλαρά. Δεν είμαστε, όμως, ομάδα που ψάχνει δικαιολογίες Από την αρχή γνωρίζαμε πού πάμε, ποιοι και πόσοι είμαστε. Εάν δεν πιστεύαμε και δεν αγαπούσαμε αυτό που κάνουμε δεν θα ξεκινούσαμε. Είμαστε μια ομάδα υπερήφανη για τις καθαρές νίκες της και αξιοπρεπής στις πολλές ήττες της. Ταμείο, στο τέλος»