Η Λιβαδειά ηττήθηκε στην Πάτρα, εξαιτίας ενός τελευταίου δεκαλέπτου, όπου ο Προμηθέας κυριάρχησε απόλυτα. Στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης εστίασε κυρίως σε εκείνο το κομμάτι του αγώνα, θεωρώντας πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των κρίσιμων αποφάσεων που όφειλαν να λάβουν, ενώ επεσήμανε πως στόχος παραμένει πάντα η παραμονή.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Προμηθέας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια που είχαμε, και από τους 2-3 πόντους, η διαφορά έφτασε στους 19. Είμαστε λίγοι, προχωράμε κάθε αγωνιστική. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, μια ομάδα κόσμημα για την κατηγορία και ελπίζω να ανέβει. Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι, να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Νωρίτερα, ο προπονητής των Βοιωτών, Κώστας Λογοθέτης, είχε σχολιάσει ως εξής:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το παιχνίδι, εκτός τα τελευταία 5 λεπτά που μείναμε από δυνάμεις. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Προμηθέας ήταν πιο έτοιμος. Πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς και στα 540 λεπτά σε εκτός έδρας παιχνίδι. Κάθε αγωνιστική είναι ο στόχος μας, Δεν μπορείς με σιγουριά να πεις ποιος θα ανέβει και ποιος θα πέσει. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα».