Για την χαρά του που επέστρεψε ο κόσμος στο γήπεδο αλλά και για τις προσδοκίες που υπάρχουν στην ομάδα, μίλησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό arena fm. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 38 χρόνος γκαρντ του Ηρακλή :

«Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλαμε να διώξουμε το ξενέρωμα που φάγαμε το Σάββατο. Να παλεύεις μια ολόκληρη χρονιά να είσαι πρώτος και να μην ανεβαίνεις .Με τη βοήθεια του προπονητή όμως κάναμε εχθές ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, κάναμε το 1-0 και τώρα θέλουμε να καθαρίσουμε τη σειρά και να πάμε να παίξουμε με το Φάρο.

Κοιτάμε την δικιά μας την ομάδα και πως θα είμαστε έτοιμοι στον υπέρ πάντων αγώνα με τον Φάρο. Εδώ μέσα έχουμε 16-0 που τα λέει όλα. Είναι μεγάλο όπλο η έδρα μας. Είναι πολύ συγκινητικό που γυρίσαμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο και είμαστε μια οικογένεια. Τώρα ελπίζουμε όλα αυτά να ευδοκιμήσουν με την άνοδο.

 

Οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν ομάδες στην Α2 είναι κατά κάποιον τρόπο ανώμαλοι αφού δεν έχουν καν έσοδα και μόνο βάζουν λεφτά και πληρώνουν το μεράκι τους. Να ανέβουμε στην Α1 και να στηρίξουμε και αυτόν τον άνθρωπο που κάνει θυσίες για τον Ηρακλή.

Όσο για το αν θα πήγαινα στο Survivor… Τι να φάω εκεί, κατσαρίδες; Είμαι που είμαι αδύνατος θα έμενα μισός σαν τον Άγιο Ονούφριο (γέλια).»