Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έδωσε την έγκρισή της για την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και για τις προπονήσεις στην Α2 Ανδρών. Ωστόσο, το ολοκληρωμένο “restart” των πρωταθλημάτων θεωρείται ακόμη δύσκολο, καθώς δεν έχουν διευκρινιστεί για το ποιος θα “σηκώσει το βάρος” των χρεών στα υποχρεωτικά τεστ Covid-19.

Στην προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό πιο εντατικά από αρκετούς αθλητές-προπονητές και γενικότερα ανθρώπους του αθλήματος, ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο πολύπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης αναφέρθηκε δημόσια στα social media του για το “φλέγον” αυτό θέμα, τονίζοντας πως κερδήθηκε μια “μάχη”, αλλά όχι και ολόκληρος ο πόλεμος.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο έμπειρος αθλητής, Γιάννης Γκαγκαλούδης:

«Οι αγώνες κερδίζονται με αγώνες… Η Α2 άνοιξε… Για αρχή… Για προπονήσεις… Όμως αν δεν ανοίξει όλο το μπάσκετ ότι κάναμε θα είναι μια αποτυχία… Μια μάχη κερδήθηκε όχι ο πόλεμος… Δεν είναι μόνο η Α2… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα ξαναμπώ στο γήπεδο και θα δω τα φιλαράκια μου αλλά θα είμαι περήφανος όταν θα μπουν όλα τα παιδιά στα γήπεδα… Είμαστε χιλιάδες.. Θα τα καταφέρουμε….»

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: