Παίκτης του Κοροίβου είναι και επίσημα από σήμερα ο Σωτήρης Γκιουέκας.

Ο έμπειρος φόργουορντ που είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Κόροιβο, ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου και αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας της Ηλείας, μετά από αυτή του Λυμπάρη. Αναλυτικά:

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την συμφωνία για την σεζόν 2013-14 με τον αθλητή Γκιουλέκα Σωτήρη. Ο Σωτήρης  είναι 34 ετών ,έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις 3 και 4″.

Αναμφίβολα η προσθήκη του πρώην άσου των Τρικάλων προσθέτει ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις θέσεις των φόργουορντ και δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον Κόροιβο.

Ο Γκιουλέκας θα αλλάξει φανέλα, μετά από τρία χρόνια παραμονής στα Τρίκαλα, ενώ η καριέρα του έχει έντονο Ευρωπαϊκό χρώμα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γερμανία και Ιταλία και σε ομάδες όπως η Νυρεμβέργη, η Βίρτους Μπολόνια, η Βερόνα, η Νάπολι και η Σκαφάτι.

Η ομάδα της Ηλείας αναμένεται να συνεχίσει τις σημαντικές μεταγραφές, καθώς βρίσκεται σε πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τους Νίκο Κακλαμάνο και Τάσο Χαρισμίδη, οι οποίοι – εκτός δραματικού απροόπτου –  θα… ανταμώσουν και πάλι με τον Γκιουλέκα, μετά τη κοινή τους θητεία στα Τρίκαλα.