Από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας της Α2 αφαιρέθηκε άλλο ένα παιχνίδι. Έστω και όχι “επίσημα”. Πρόκειται για την αναμέτρηση μεταξύ της Καρδίτσας και της Δάφνης Δαφνίου, η οποία δεν πρόκειται να διεξαχθεί, καθώς η αθηναϊκή ομάδα ενημέρωσε την ΕΟΚ το βράδυ της Παρασκευής (11/3) ότι δεν ρισκάρει να ταξιδέψει (όπως και έκανε τελικά) λόγω της κακοκαιρίας “Φίλιππος”, ζητώντας αναβολή της αναμέτρησης.

Η Δάφνη Δαφνίου πήρε την απόφαση αυτή επικαλούμενη το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή των μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια λόγω επικίνδυνων φυσικών φαινομένων και υπό το φόβο να αποκλειστεί η αποστολή καθ’ οδόν προς την Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Δάφνης, η ΕΟΚ τους ενημέρωσε ότι (από τη στιγμή που δεν υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων) η αποστολή θα πρέπει να μεταβεί στην Καρδίτσα και να επιστρέψει, εφόσον δεν μπορέσει να φτάσει εκεί λόγω της κακοκαιρίας. Με άλλα λόγια, η Ελληνική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να αναβάλει το παιχνίδι. Η Καρδίτσα, από τη μεριά της, θα “κατέβει” κανονικά στο γήπεδο. Εφόσον δώσουν το “παρών” και οι διαιτητές, τότε το φύλλο αγώνα θα κλείσει με σκορ 20-0…

Η σχετική ανακοίνωση της Καρδίτσας:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως η Δάφνη Δαφνίου δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Καρδίτσα επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση για τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας -Δάφνη Δαφνίου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ..

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση αθλητικών αποστολών και ως εκ τούτου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την απόφαση της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου, η οποία θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ενημερώνουμε πως η δράση της συλλογής τροφίμων και προμηθειών σε συνεργασία με την Anagennisi Karditsas για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα γίνει κανονικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ..

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να φέρουν στο Νέο Κλειστό τις προμήθειες που θέλουν να προσφέρουν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Η ανθρωπιστική βοήθεια δε μπορεί να περιμένει και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη το ίδιο».