Έπειτα από δύο υποτονικές εμφανίσεις στη σειρά ο Νίκος Παπαρέγκας… ξέσπασε στη Δάφνη Δαφνίου. Ο 27χρονος γκαρντ έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χρονιάς που διανύουμε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο κλειστό του Χαϊδαρίου.

Ο Παπαρέγκας πέτυχε 26 πόντους με 8/10 τρίποντα και 1/1 δίποντο σε 16’07’’ συμμετοχής στο 1ο ημίχρονο, έχοντας ακόμα 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και +32 στο σύστημα αξιολόγησης, δηλαδή σχεδόν όσο και όλοι οι παίκτες της Δάφνης Δαφνίου μαζί (+33)! Τους 18 από τους 26 πόντους, δε, τους έβαλε στη 2η περίοδο με 6/7 τρίποντα!

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια ο 1ος σκόρερ του Κοροίβου είχε… κάνει ένα βήμα πίσω και άφησε τον Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο να κουβαλήσει την ομάδα της Αμαλιάδας επιθετικά και να την οδηγήσει σε νίκες. Ο απολογισμός του κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και στο Αγρίνιο ήταν 9 πόντοι και 3/16 σουτ. Στο Χαϊδάρι, πάντως, αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του.

Συνολικά ο Κόροιβος είχε 10/20 τρίποντα στο 1ο ημίχρονο του αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου, ανοίγοντας από νωρίς τη ψαλίδα στο σκορ.