Ο Γιώργος Γαργαρόπουλος είναι εξ εκείνων που ακόμη επιμένει (και νόμιμο είναι) να διεκδικεί τα χρωστούμενα παρελθόντων ετών στην (υπό διάλυση) ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο δικηγόρος του πρώην φροντιστή της ΑΕΚ, Παντελής Δέδες, κοινοποίησε προς τον Τύπο έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης σύμφωνα με το οποίο με… πρώτη ματιά φαίνεται, ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ υφίσταται κι αυτό θέλει να γνωστοποιήσει. Με δεύτερη ματιά, επιβεβαιώνονται πάντως τα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία οι διοικούντες την Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπέβαλαν αίτηση εντός του περασμένου Μαίου για λύση της εταιρίας, κάτι που συζητήθηκε άμεσα, ήτοι την 29 Μαίου 2013.

“Μέχρι σήμερα δεν μας έχουν υποβληθεί δικαιολογητικά από τα οποία να προκύπτει ότι η εταιρία  αυτή αποφάσισε τη λύση της και τη θέση της σε εκκαθάριση”, αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο του υπουργείου που κοινοποίησε ο κ. Δέδες. Επίσης, γίνεται σαφές ότι “δεν έχει περιέλθει στην Υπηρεσία μας απόφαση της διοργανώτριας αρχής για υποβιβασμό στην Ερασιτεχνική κατηγορία”. “Τέλος (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) την 27-5-2013 υποβλήθηκε αίτηση του εδρεύοντος στη Νέα Φιλαδέλφεια Σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Εκούσιας Διαδικασίας με ημερομηνία συζήτησης την 29-05-2013)
με την οποία ζητείται η λύση της εταιρίας με την επωνυμία Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως ΚΑΕ”.

Στο έγγραφο γίνεται σαφές ότι η ΚΑΕ εξακολουθεί να εδρεύει στην Μαγούλα, στο εργοστάσιο Κανάκη, ιδιοκτησίας του Γιάννη Φιλίππου. Όμως, κι αυτό είναι γνωστό…

Το βέβαιο είναι –όπως προκύπτει από τα παραπάνω- ότι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για εξεύρεση λύσης, προκειμένου να επιστρέψει καθαρή (από χρέη) στην Α1.