Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής ο οποίος επικράτησε την περασμένη Τετάρτη (21/1) στα Ιλίσια του Ηλυσιακού με 76-68 και έφτασε τος 5 νίκες σε 12 παιχνίδια, έχοντας κάνει θετική παρουσία και απέναντι στο Παγκράτι, στο Μετς, τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Ο προπονητής του «γηραιού», Γιάννης Δαμαλής έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη, και σε δηλώσεις που έκανε στο basketblog.gr αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτή τη μεγάλη νίκη που πήραμε, σε ένα παιχνίδι που ήταν εξ’ αναβολής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλαν, και τα συνεχόμενα ταξίδια, καθώς πήραν μια νίκη κλειδί. Πλέον κοιτάμε μπροστά στο παιχνίδι με το Ψυχικό, θέλοντας να φτάσουμε τον Ηρακλή όσο ψηλότερα γίνεται, καθώς πλέον μετά από αυτή τη νίκη είμαστε στην 7η θέση. Επίσης, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλυσιακού, τους παίκτες και προπονητές του, αλλά και την διοίκηση, που παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες».

Πλέον , ο Ηρακλής προετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό (24/1), το οποίο θα γίνει στο Ιβανώφειο, χωρίς την παρουσία κόσμου, καθώς ο «γηραιός» είναι τιμωρημένος.