Μια πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις εύκολα, πόσο μάλλον όταν είσαι μια ομάδα με τη διοίκηση της Νέας Κηφισιάς, η οποία κινείται πάντα με λογική και προσεκτικές κινήσεις. Έτσι, η συνέχιση της συνεργασίας με τον κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση.

Ο πρόεδρος κ. Λατσούδας είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την πολυετή συνύπαρξη του με τον Έλληνα τεχνικό, όπως άλλωστε και ο τελευταίος, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει φέτος μια αρκετά καλή χρονιά με την ομάδα.

Η οριστικοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να γίνει μετά τα μέσα Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσει επισήμως ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τη προσεχή Τρίτη πάντως, το κλειστό των Βορείων Προαστίων αναμένεται να αποκτήσει και πάλι ζωή, καθώς ο Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στο παρκέ μετά την ολιγοήμερη άδεια τους, προκειμένου να ξεκινήσει το μεταβατικό στάδιο των προπονήσεων.

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι αθλητές της ομάδας, καθώς και αρκετά νέα πρόσωπα, στα πλαίσια των δοκιμών που θέλει να κάνει ο κόουτς ενόψει του μεταγραφικού σχεδιασμού.