Όπως ήταν… αναμενόμενο και όπως είχε γράψει το basketblog, o Μάρκος Κολώκας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Ψυχικό για ακόμη μία χρονιά.

Έτσι έκλεισαν και οι δύο περσινοί ηγέτες της ομάδας (Πέττας – Κολώκας) οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά τους νεοφώτιστους και στην Α2.

Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Κολώκα (36, 2μ03) για ακόμα μία χρονιά“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

“Ο Μάρκος Κολώκας υπήρξε εκ των βασικών συντελεστών στην πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο Νότιο Όμιλο. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Αμύντα (1998-01), Μακεδονικό (2001-04), Μαρούσι (2004-07), ΑΕΛ (2007-08), Ολύμπια Λάρισας (2008-09), Πανελλήνιο (2009-11) και Νέα Κηφισιά (2011-12), πριν μετακινηθεί στην ομάδα μας πέρσι το καλοκαίρι”.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Μάρκος Κολώκας δήλωσε: “Ήταν δεδομένο για μένα ότι θα συμφωνήσω με την ομάδα. Το είχαμε ξεκαθαρίσει πολύ νωρίς με τη διοίκηση και τον προπονητή.

Ήμουν μέλος της ομάδας που έκανε κάτι το φανταστικό στη Β’ Εθνική την περσινή σεζόν και αφού μου ζητήθηκε να ανανεώσω δεν μπορούσα να μην συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε κάτι καλό”.